Відкриття Академії інформаційних і мережевих технологій ICT Academy

Відкриття Академії інформаційних і мережевих технологій ICT Academy


В рамках співпраці Національного авіаційного університету та компанії Huawei Ukraine на базі кафедри Телекомунікаційних та радіоелектронних систем була відкрита Академія інформаційних і мережевих технологій (ICT Academy).
Програма Академії ґрунтується на унікальному синтезі традиційної освіти з мультимедійними навчальними курсами і засобами тестування на базі сучасних технологій.
Такий метод навчання готує майбутніх випускників університету до роботи в області мережевих та інформаційних технологій в державному і приватному секторах економіки.
Учасники програми отримають можливість почати свою кар’єру в Huawei Ukraine або партнерських компаніях.

Студенти та аспіранти, що навчаються за спеціальністю 172 “Телекомунікації та радіотехніка” мають можливість прийняти участь у програмі навчання та сертифікації на базі Академії інформаційних і мережевих технологій.


Долучайтесь за посиланням:


Huawei — це провідний всесвітній постачальник рішень для інфраструктури інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ) та інтелектуальних пристроїв. Компанія розробляє інтегровані рішення, що охоплюють чотири ключові сфери: телекомунікаційні мережі, інформаційні технології (ІТ), інтелектуальні пристрої та хмарні послуги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *