Звіт конференції «Сталий розвиток глобальної системи  зв’язку, навігації, спостереження та організації повітряного руху CNS/ATM─2021»

Звіт конференції «Сталий розвиток глобальної системи зв’язку, навігації, спостереження та організації повітряного руху CNS/ATM─2021»


25 листопада 2021 р. на базі кафедри телекомунікаційних та радіоелектронних систем Національного авіаційного університету було проведено Всеукраїнську науково-технічну конференцію «Сталий розвиток глобальної системи  зв’язку, навігації, спостереження та організації повітряного руху CNS/ATM─2021» за напрямом – телекомунікаційні та радіо-інформаційні системи. Організатор конференції – Факультет аеронавігації, електроніки та телекомунікацій Національного авіаційного університету.


Робота секції конференції проводилася дистанційно у зв’язку із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 (вимоги та рекомендації постанов КМ України від 22 липня 2020 р. No 641 та від 13 жовтня 2020 р. No 956), використовувалася платформа  Google Meet за посиланням для онлайн підключення https://meet.google.com/mrg-nzif-rbv. Матеріали конференції будуть опубліковані у вигляді збірки тез доповідей, а також розміщені в Інституційному репозитарії Національного авіаційного університету https://er.nau.edu.ua.


Збірник тез CNA/ATM-2021


Перейти до звіту конференції можна за наступним лінком:

http://tks.nau.edu.ua/wp-content/uploads/2016/05/Zvit_konferentsiyi_CNS_ATM_2021_Sektsiya_4_TKRS.docx

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *