День відкритих дверей НН ІАН

День відкритих дверей НН ІАН

12 листопада 2016 року в навчально-науковому інституті Аеронавігації відбувся День відкритих дверей. На захід були запрошені учні загальноосвітніх шкіл, коледжів, ліцеїв Києва та області. В цьому році для гостей заходу була підготовлена дуже цікава програма.

Для абітурієнтів та їх батьків була організована виставка сконструйованих в НАУ безпілотних літальних апаратів, відбулися показові польоти полікоптерів та проведена ознайомлювальна зустріч з адміністрацією інституту та всіма завідувачами випускових кафедр.
polo zal vist1 vist polo1
Спочатку директор НН ІАН Мачалін Ігор Олексійович виступив із привітальним словом.
doqgzek7wdm

Заступник директора ІДП Черіпко Сергій Іванович ознайомив всіх присутніх із можливостями навчання на підготовчих курсах НАУ.
cherip

 

А потім заступник директора НН ІАН Одарченко Роман Сергійович розповів абітурієнтам та їх батькам про основні напрями роботи Інституту, ознайомив з напрямами та спеціальностями, за якими проводиться підготовка висококваліфікованих фахівців, розповів про перспективи працевлаштування.
odar1

Наостанок відповідальний секретар приймальної комісії НАУ Ткаліч Олег Петрович ознайомив абітурієнтів та їхніх батьків із тонкощами та нововведеннями прийому на навчання в 2017 році.
tkal

По закінченню зустрічі було проведено екскурсійний огляд лабораторій та навчальних аудиторій інституту, відбулося проведення запланованих майстер-класів.

master-kopiya master1-kopiya master2-kopiya

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *