Зустріч між випускниками Коледжу інженерії, управління та землевпорядкування Національного авіаційного університету (НАУ) та викладачами кафедри телекомунікаційних та радіоелектронних систем

       Сьогодні відбулася захоплююча профорієнтаційна зустріч між випускниками Коледжу інженерії, управління та землевпорядкування Національного авіаційного університету (НАУ) та викладачами кафедри телекомунікаційних та радіоелектронних систем. Ця зустріч стала чудовою нагодою для молодих фахівців поспілкуватися з досвідченими професіоналами своєї галузі та отримати цінні поради щодо кар’єрного розвитку.


       Під час зустрічі випускники ділилися своїми планами та амбіціями з викладачами, які з усмішками на обличчях розповідали про різноманітні можливості, які відкриваються перед молодими фахівцями в галузі телекомунікацій та радіоелектроніки. Вони надали цінні поради щодо подальшого професійного розвитку, підкресливши важливість постійного вдосконалення та відкриття для нових викликів у цьому швидкозмінному секторі.


       Тож, чекаємо випускників коледжу в якості студентів кафедри ТКРС.