На кафедрі відбувся захист двох докторантів PhD

       16 листопада 2023 року PhD докторанти кафедри телекомунікаційних та радіоелектронних систем Сергій Дорожинський та Ігор Закутинський успішно захистили свої дисертації, розроблені в галузі телекомунікацій та радіотехніки.

       Дорожинський представив роботу, присвячену новаторським методам оптимізації та підвищенню ефективності процесу квантового розподілу ключів в стільникових мережах 5G. Його дослідження мали на меті покращення захищених комунікаційних систем 5G, сприяючи розвитку майбутніх технологій зв’язку.

       Закутинський у своїй дисертаційній роботі зосередився на розвитку нових методів управління та підвищення ефективності мереж Інтернету речей. Його дослідження відкриває перспективи впровадження інтелектуальних алгоритмів для оптимізації та автоматизації процесів у сфері управління громадським транспортом.

       Дані наукові праці не лише підтверджують високий науковий рівень випускників Національного авіаційного університету, а й мають потенціал для практичного застосування в сучасних та майбутніх технологіях телекомунікацій та радіоелектронних систем.