Наші представники на конференції “Conference on Preventing the Cybertheft of Research and Technology”

       В період 13-14 квітня 2023 року в Варшаві (Польща) відбулося проведення конференції “Conference on Preventing the Cybertheft of Research and Technology“.
Наукова спільнота Національного авіаційного університету на цьому заході була представлена завідувачем кафедри телекомунікаційних та радіоелектронних систем Романом Одарченко. Зокрема, він взяв активну участь у панельній дискусії “CYBERESPIONAGE: INTERCONNECTED THREATS AND VULNERABILITIES“, де були підняті питання щодо протидії проблемам кібершпіонажу та крадіжкам інтелектуальної власності та результатів досліджень. Взагалі, захід є дуже цікавим та корисним, особливо в нинішніх умовах! То ж очікуємо на впровадження знань, отриманих на Конференції в практичну площину діяльності дослідницьких установ і зокрема нашого навчального закладу!


       При цьому, одним із інструментів, що може допомогти це впровадити, є безкоштовний навчальний курс від CRDF Global “Cyber Supply Chain Security and Due Diligence Online Training Course“, який направлений на допомогу дослідницьким і академічним установам краще захистити їхні конфіденційні дослідження, дані, інтелектуальну власність і технічну інформацію.


       Цільовою аудиторією курсу є дослідники та науково-педагогічні працівники, то ж доєднуйтесь до гарної і головне, потрібної та надзвичайно актуальної ініціативи!!!