Робоча нарада з керівництвом Казахстансько-британського технічного університету


           Сьогодні на платформі Microsoft Teams відбулася робоча зустріч між представниками Національного авіаційного університету та Казахстансько-британського технічного університету.


           Університет представляли завідувач кафедри телекомунікаційних та радіоелектронних систем Роман Одарченко та заступник декана факультету кібербезпеки, комп’ютерної та програмної інжеенрії Сергій Гнатюк. Казахстанську сторону представляли проректор з академічних питань Джумасєїтова Асель Кенесівна, декан Факультету Інформаційних Технологій Бісембаєв Алібек Сапарбекович та заступник декана цього ж факультету Іманбаєв Азамат Жанатули.


          Зустріч була присвячена обговоренню можливості проведення спільних наукових досліджень в галузі кібербезпеки, інформаційних технологій та телекомунікацій; викладання курсів для студентів КБТУ та організації інших заходів, що будуть сприяти в реалізації двосторонніх цілей.


       

          Наприкінці зустрічі представники КБТУ висловили слова підтримки всьому українському народу та освітянській спільноті, зокрема!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *