Національний авіаційний університет серед членів NetworldEurope

Національний авіаційний університет серед членів NetworldEurope

        Національний авіаційний університет було прийнято в члени Європейської організації NetworldEurope (https://www.networldeurope.eu/). NetworldEurope — це європейська технологічна платформа для комунікаційних мереж і послуг. Мережі зв’язку дозволяють взаємодіяти між користувачами різного типу обладнання, як мобільного, так і стаціонарного; вони є основою Інтернету. Європейська технологічна платформа NetworldEurope збирає гравців сектору комунікаційних мереж: лідерів галузі, інноваційних МСП та провідних наукових установ, серед яких тепер також представлений і наш університет.


        Членство в NetworldEurope надає змогу університету впливати на напрям дослідження, пов’язані з перспективними системами мобільного та бездротового зв’язку в рамках проєктів Horizon2020 і за її межами. Крім того, як член організації, НАУ також має можливість зробити свій внесок і надати зворотній зв’язок щодо Програми стратегічних досліджень та інновацій NetworldEurope (SRIA).


         Контактними особами від університету, що приймають участь у NetworldEurope, є завідувач кафедри телекомунікаційних та радіоелектронних систем Роман Одарченко та заступник декана Факультету кібербезпеки, комп’ютерної та програмної інженерії Сергій Гнатюк

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *