Пропозиції щодо покращення освітньої програми 172 Телекомунікації та радіотехніка

Пропозиції щодо покращення освітньої програми 172 Телекомунікації та радіотехніка

Шановні стейкхолдери!!
Кафедра телекомунікаційних та радіоелектронних систем (ТКРС) Національного авіаційного університету має на меті підготовку висококваліфікованих фахівців за спеціальністю 172 «Телекомунікації та радіотехніка» для забезпечення потреб промисловості України. Зокрема, для підготовки кадрів найвищої кваліфікації на кафедрі здійснюється навчання за третім (освітньо-науковим) рівнем вищої освіти.
У зв’язку з необхідністю врахування сталого розвитку науки та промисловості України, сучасних досягнень та інновацій у сфері телекомунікацій та радіотехніки просимо Вас розглянути освітньо-наукову програму за спеціальністю 172 «Телекомунікації та радіотехніка» та зробити свої пропозиції щодо її вдосконалення.


Освітньо-наукова програма розміщена на сайтах: https://nau.edu.ua/ua/menu/science/aspirantura-doktorantura/aspirantura/osvitno-naukovi-programi-phd.html та http://tks.nau.edu.ua.


Посилання на освітню програму Доктор філософії (PhD): http://tks.nau.edu.ua/abituriyent/osvitni-programy-kafedry/doktor-filosofiyi/


Пропозиції та зауваження можна надати шляхом заповнення гугл-форми за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfFltv_QctE971XJL1gDwRb5zd_Wi_is8VsKGeA5gMR-Ti_wQ/viewform

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *