Чергова публікація науковців НАУ у закордонному топовому виданні Sensors

       Черговим гарним прикладом співпраці із закордонними колегами стало проведення наукових досліджень разом із колегами із Казахстану наукового дослідження щодо можливості використання штучного інтелекту для розробки системи виявлення вторгнень в мережах 5G та 6G.


       Результатом даної співпраці стали виступи на багатьох міжнародних наукових конференціях та публікація у закордонному фаховому виданні Sensors, що включено до Q2 за рейтингом Scimago. Від університету активну участь в якості закордонного наукового керівника аспіранта з Казахстану бере завідувач кафедри телекомунікаційних та радіоелектронних систем ФАЕТ Роман Одарченко, він і виступав одним із співавторів даного дослідження. Також великий внесок щодо дослідження систем виявлення вторгнень зробив заступник декана ФККПІ Сергій Гнатюк, він також став співавтором даної статті.


      Взагалі, даний приклад вкотре доводить, на скільки світ зацікавлений у наукових досліджень, які проводяться в Україні і зокрема в Національному авіаційному університеті.


  👉  👉      Посилання на статтю    👈  👈

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *